Noen fantastiske dager!

Vi kom til Romania tirsdag formiddag, og var litt i Bucuresti for å spise mat og handle litt. Den første kvelden gikk til å komme på plass og hilse på noen av folkene her. Familien Myra ble sittende fast i Frankfurt, og måtte tilbringe en natt der.
De ankom Romania onsdag formiddag, mens Janet, Thea Emilie og meg var på Hope Senteret med ungene og hadde program for de.

I dag har vi vært i Chiselet og hatt program for ungene der. De har hatt femdagers program i Ciselet, så de har program mandag-fredag.
image
image
image
De hadde andakt, drama, sang, lekte og spiste, det var en koselig tid med ungene og vi hadde det veldig gøy. Før vi avsluttet dagen lekte vi «limbo», der vi skule gå under et tau. Det likte ungene veldig godt.
image
De to minste jentene på teamet Thea Emilie og Tirill var flinke til å være med å hjelpe, og har hatt en gøy dag her i Romania.
image
image

De har skrivd Velkommen på veggen over døra når du kommer inni kirka, på fire forskjellige språk. Rumensk, Norsk, Tysk og Engelsk.
image

Etter programmet i Chiselet gikk vi til Nicu og hadde lunsj, så var det rett til Calarasi igjen.
På kvelden hadde vi jentekveld i Roseti. Vi kjøpte med en vannmelon som vi koste oss med, så hadde Amber andakt, vi sang og lekte «capture the falg».

One thought on “Noen fantastiske dager!

  1. Kristin says:

    Koselig å se hvordan dere har det 🙂 Ser ut som både store og små koser seg 🙂 Hils masse 🙂 Vi savner dere her hjemme.. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *