Julehilsen fra Håpsenteret

Vi er veldig takknemlig for all hjelp vi får fra dere. Dere er til stor velsignelse for oss og arbeidet vi gjør i Outstreched Hands of Romania. Selv om dere ikke er her, føles dere likevel nær gjennom all støtten dere gir oss.

Tusen takk for de ekstra pengene dere sendte til skolemateriell i høst. De kom i rett tid. Vi kjøpte nye bøker til barna i stedet for å kopiere, og barna var overlykkelige for å få alt som trengtes til skolen (skrivebøker, penner og farger) Disse barna ville ikke gått på skole uten deres hjelp. Det er også en stor gave for oss å kunne se gleden i ansiktene deres når de får det de trenger. Må Gud velsigne dere rikelig tilbake!

161129-dsc_2115
Vi er inne i en fin tid på Håp-senteret og daglig kommer det omkring 70 barn. Vi ber for dem, om at de skal ta imot Jesus i sine hjerter. Sezer, en av tenåringsguttene, er til stor oppmuntring for oss fordi vi ser at han ønsker mer av Jesus. Høydepunktet denne høsten har vært å få ta del i livet til de tre søsknene Eugen, Cristina og Georgiana. De kommer fra en av de fattigste familiene i nabolaget. De er 10 barn i familien og moren venter nummer 11. De bor i et hus bestående av to rom, de har ikke innlagt vann, og må hente dette i store kanner med hest og kjerre. Selv om de lever under svært vanskelige forhold er de til stor glede for oss på Håp-senteret, særlig fordi vi ser troen på Jesus leve i deres hjerter. I tillegg er disse barna smarte og gjør det godt på skolen. Vi håper at enda flere barn følger deres eksempel!

161129-dsc_2149
Det er snart jul, den vakreste tiden på året. Vi ser frem til å se barnas øyne stråle av juleglede!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *