Jeg var syk og dere så til meg

I dag ble vi hentet i 10 tiden. Vi var rundt å besøkte folk i dag. Først besøkte vi en familie i chiselet. Det var en familie som hadde veldig lite/ingenting. De bodde tre stykker i det huset. Dattera ble sendt på sykehuset tidligere i uken pga noe galt med beina. (infeksjon mellom tærne). Det var is kaldt i huset. Like kaldt som ute. Ovnen virket ikke. Så i dag når vi kom der holdt Nicu og noen andre på å hjelpe familien med å bygge en ny ovn:

20120222-224414.jpg
Og den senga dattera lå i før ho kom på sykehuset så slik ut:

20120222-224501.jpg
Det er ikke så veldig bra bilde, men ho lå nesten rett på fjærene.. Og det så ikke mye godt ut! Da er det godt det blir sendt ned 50 senger med hjelpesendingen i begynnelsen av mai. Så jeg tror de tenker at noen av sengene skal gå til denne familien.

Etter det kjørte vi videre til en plass som heter Oltenita. Der besøkte vi noen andre familier og janella klippet håret på mange av dem. Mens ungene stelte mitt hår:

20120222-224947.jpg
Her var vi ca 3 timer, hos bare en familie. Jeg koste meg kjempe masse med jentene, mens pappa satt inne med de andre mennenne. Han spilte litt gitar og sang for dem.

Deretter gikk vi videre til en ann plass, jeg husker ikke helt hva det heter. Men der besøkte vi to familier og snakket litt med de og ba for de. Etter det gikk vi til Reinhard og spiste middag som Darcey hadde lagd. Det var fantastisk! Og nå er meg og pappa klare for seng, etter en lang dag med husbesøk. I morgen skal vi på hope senteret:)
– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *