Første dagene i Romania!

Jeg reiste hjemmefra mandag,og flyet ankom Romania 23:45. Jeg var veldig sliten etter en lang reise. Jeg gikk for å hente koffertene mine. Jeg følte jeg sto der i evigheter, men de kom aldri. Så jeg måtte gå å snakke med ei dame som skulle ordne med det. Det var mange andre fra et annet fly som ikke hadde fått koffertene sine, så det var lang kø. Så klokka ble rundt klokka 2 på natta før vi kom oss bort fra flyplassen. Så vi kom ikke til calarasi før klokka 4. Jeg bor i garagen til Brad, så det er veldig greit. Og Carmen bor inne i huset, så jeg føler meg veldig trygg!
Tirsdag morgen startet med bibeltime, så det var en god start på dagen. Siden jeg ikke har koffertene mine måtte jeg ut å handle. Så Iulia, Roxana, Vica og meg gikk ut for å handle litt. Det var veldig deilig å få kjøpt noen shorts, så slapp jeg å gå med lange svarte bokser. På kvelden gikk jeg til Roseti for å gå på møte.

20120704-225756.jpg
Det var Julia, Rachel og Carrie som snakket på møte i dag. Det var veldig bra.

Hver dag starter med bibeltime. Så i dag (onsdag) var det bibeltime igjen. Helt fantastisk! Etter det tok vi en jente tur til Bucuresti. Jeg glemte å ta med kamera. Men vi gikk rundt på et senter og litt i byen. Vi gikk til den gamle delen av byen og kikket der litt. Det var veldig fint og koselig å spasere rundt å kikke på alt. I dag var dagen vi kunne slappe av litt og gjøre hva vi ville. Så en tur til Bucuresti passer fint for oss jentene (Carmen, Vio, Rachel, Julia, Carrie og meg). Det var 42 grader i dag, så følte jeg smeltet bort. Nå må jeg få lagt meg, slik at jeg er opplagt til å gjøre noe i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *