Dag 5. 20.04.11

Det var nok en tidlig dag, og turen gikk tim Hope senteret. Der skulle vi dele ut sekker, der det var tegnebøker, tegnesaker og masse gøy oppi. Vi delte ut og alle ungene ble kjempe fornøyde. Det var sånn at de nesten ikke turte å åpne sekken en gang, så det var litt morsomt å se på. Dere skal få se bilder av alle som var med dele ut hver sin sekk.

Etter at vi hadde delt ut alle sekkene, satt vi oss i ring og lekte med de. Utrolig gøy. Etter en stund kom det mange folk til hope senteret. Det var familien til alle som gikk der, vi skulle ha felles løns/middag der. Så det ble fylt opp og alle satt og spiste. Vi snakket og sang.

Etter at vi var ferdig på hope senteret kjørte vi til Chiselet. Der delte gikk vi runt og besøkte familier, og hørte hvordan de hadde det og hva de trengte av tøy. Så gikk vi å fant noe av det de manglet. Jeg var i en gruppe der vi besøkte en familie som på 4. Det var mor, kjæreste, datter og bestemor. Datteren hadde schizofreni, det er en psykisk lidelse. Og moren hadde reist til Spania for å plukke jordbær og tjene penger til familien. Så de var i en veldig vanskelig situasjon. Jeg syntes det var veldig spennende og høre hvordan de hadde det og sånn. Når vi var ferdig med å dele ut tøy for dagen, så gikk vi til Nico sitt hus. Der fikk vi servert middag, som damene i huset og noen til hadde holdt på å lagd i hele dag. Så her var det ikke bare en time, så var middagen ferdig. Vi fikk servert kålrulletter og mer til. Det var hvertfall veldig godt.

Det ble en sein kveld, og vi skulle tidlig opp neste morgen også. så det var bare rett hjem å legge seg.

– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *